savjetovanje1 TREBATE LI STRUČNU POMOĆ PRI KUPNJI PROIZVODA ZA POBOLJŠANJE KVALITETE ŽIVOTA?
Nudimo savjete, stručnu pomoć pri kupovini svih vrsta pomagala koja su sastavni dio životnih potreba i navika, a utječu na smanjenje bolova i proces liječenja. Vršimo i edukaciju u njihovoj primjeni.
Ovdje podrazumijevamo sva pomagala koja pomažu preventivno kod rizičnih skupina ljudi (dugotrajne istovjetne pozicije, stereotipne kretnje, velika tjelesna opterećenja), u samom procesu terapije kod raznih bolesti i bolnih stanja (traumatska, ortopedska, neurološka, reumatološka i druga oboljenja) te zdrave osobe u cilju održavanja i poboljšanja zdravlja.
Pomagala za poboljšanje kvalitete života čini široka lepeza proizvoda za zdravo spavanje (anatomske madrace i jastuke), zdravo sjedenje (role i podlošci za smanjivanje bolova kod sjedenja), zdravo stajanje i hodanje (anatomski ulošci i dr), rekvizite za vježbu.
U profesionalnom programu nudimo opremu za liječničke ordinacije, kozmetičke salone i domove umirovljenika (stolove za terapiju, masažu, kozmetiku, preglede, radne stolce, paravane, krevete, noćne stoliće i dr.)
Plaćanje usluga i proizvoda je gotovinsko i virmansko.