magnetoterapija_1Tvrtka Medeor-vita d.o.o. je počela djelovati 2005. godine kao tvrtka Reomed d.o.o. u sklopu Ustanove za zdravstvenu njegu u kući i fizikalnu terapiju u kući MEDEOR. Nastala je kao potreba osiguranja kvalitete zdravlja kroz ponudu visokokvalitetnih proizvoda namjenjenih ljudima koji su u samom procesu terapije kod traumatskih, ortopedskih, neuroloških, reumatoloških i drugih kroničnih oboljenja, ali i  prevencije kod rizičnih skupina ljudi (dugotrajne istovjetne pozicije, stereotipne kretnje, velika tjelesna opterećenja). Nakon određenog vremena, tvrtka počinje pružati usluge osteopatskih tretmana za životinje u cilju prevencije, poboljšanja tjelesnih performansi životinja, ali i liječenja ozljeda i bolesti kod životinja.

 

OSTEOPATIJA

Osteopatija za životinje2Osteopatija je znanost i vještina koja prispredstavlja granu manualne terapije.  Komplementarna je sa znanstvenom medicinom i predstavlja specifičnu filozofiju i način razmišljanja u cilju boljeg funkcioniranja organizma u cijelosti. Pronalazi uzroke koji narušavaju njegovo funkcioniranje i dovodi ga u balans dovodeći sve tjelesne resurse u ravnotežu što u konačnici predstavlja zdravlje. Kada se u tijelu zbog raznih uzroka naruši spomenuta ravnoteža, tada postoje preduvjeti za nastanak patoloških procesa koje prate bolovi, smanjena funkcija, nemogućnost kretanja i radne aktivnosti što dovodi do poremećaja fizičkog, ali i psihičkog zdravlja.
Uklanjanjem napetosti i uzroka kroz palpatorne i manuelne tehnike, tijelo vraća svoju prirodnu sposobnost da funkcionira samostalno dobivajući dovoljno kisika i hranjivih tvari, i pokreće proces samoregulacije odnosno iscjeljenja.
Primjena ove metode smanjuje potrebe za lijekovima, djeluje na brži oporavak kod bolesti, povećava efekte nakon operativnih zahvata i pruža tijelu dodatanu potporu za vrijeme uzimanje neke druge terapije.

 

 

PONUDA PROIZVODA

 

Stručnjaci fizioterapije u sklopu svojih usluga, nude savjete i stručnu pomoć pri kupovini svih vrsta proizvoda koja su sastavni dio liječenja i vrše edukaciju u njihovoj primjeni.

 

 

 relaxmadrac1termoaktivni-jastuk1 Anatomski jastuk  standard_rola  ulosci1  elasticnetrake1    kinesiotrake1 dekompresivni-stol1

 

 

 

 

 

Uslužno osoblje će odgovoriti na svaki Vaš upit, dogovoriti termin za osteopatiju životinja, pomoći Vam i dati koristan savjet, te brzo i kvalitetno realizirati narudžbu za proizvode.

 

Medeor-vita d.o.o.
Koturaška cesta 71, 10000 Zagreb,
tel: +385 1 6171 274, mob: +385 91 513 40 60
Radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 08 do 20 sati.  Subotama, nedjeljama i praznicima ne radimo.
Javni prijevoz i parkiralište u blizini.
Plaćanje usluga i proizvoda je gotovinsko i virmansko.
IBAN: HR7823600001101873279
SWIFT: ZABAHR2X
Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne obavijesti