POSEBNE POGODNOSTI UČLANJENJEM U MEDEOR CLUB

cardssmall1

Učlanjanjem u MEDEOR CLUB dobivaju se članski popusti na sve usluge u ambulanti i proizvode za poboljšanje zdravlja u Medeor Grupi.
Član MEDEOR CLUB-a isključivo u svoje ime koristi cjelokupni iznos članarine za usluge u ambulanti (osim poklon-bonova), koji se može iskoristiti do isteka članstva, odnosno godinu dana od dana učlanjenja na usluge i proizvode. 
I nakon potrošenog novčanog iznosa za članstvo, na sve usluge i proizvode svaki član uživa u istim popustima dok mu traje članstvo.
Na sve usluge u ambulanti Ustanove Medeor (www.medeor.hr) se odobravaju popusti na izložene cijene u cjeniku kako slijedi:

Silver član – 10% popusta
Gold član – 20% popusta

U okviru tvrtke Medeor-vita d.o.o. (www.medeor-vita.hr) koja je dio Medeor grupe, odobrava se popust na proizvode za poboljšanje zdravlja kako slijedi:

Silver član – 7,5% popusta
Gold član – 15% popusta

CIJENE ČLANARINE:
FIZIČKE OSOBE
Cijene godišnje članarine u MEDEOR CLUB-u :
Silver član 2.500,00 kn
Gold član 5.000,00 kn
TVRTKE
Cijena godišnje članarine MEDEOR CLUB-a za 5-10 osoba (po osobi):
Silver član – 2.000,00 kn
Gold član – 4.000,00 kn
Cijena godišnje članarine MEDEOR CLUB-a za 11-20 osoba (po osobi):
Silver član – 1.500,00 kn
Gold član – 3.000,00 kn
Cijena godišnje članarine MEDEOR CLUB-a za 21-50 osoba (po osobi):
Silver član – 1.000,00 kn
Gold član – 2.000,00 kn
Kome pogoduje članstvo u MEDEOR CLUB-u?
Članstvo u MEDEOR CLUB-u izuzetno pogodno za osobe koje trebaju dolaziti u redovitu na osteopatske i fizioterapijske tretmana i masaže sa ciljem prevencije bolesti, liječenja bolesti, održavanja postojećeg poboljšanog zdravstvenog stanja i sprečavanja ponovnog nastanka bolesti i bolnih stanja.
Također je članstvo pogodno za osobe koje redovno dolaze na vježbe za kralježnicu, kao i osobe koje održavaju tijelo anticelulitnim tretmanima i tretmanima za mršavljenje.
Posebno je pogodan sportašima, svim radno aktivnim osobama koje imaju bolove u leđima zbog dugotrajne sjedeće ili stajaće pozicije, osobama koje su pod stresom, kod stanja poslije trauma i operativnih zahvata, osobama sa kroničnim i autoimunim bolestima, trudnicama, neurološkim pacijentima, neurorizičnoj djeci i onima koje vode zdrav način života.

POSTANITE ČLAN MEDEOR CLUB-A,

NEKA KVALITETNA TERAPIJA BUDE DOSTUPNA I VAMA!